Rabattkod Brandos

rabattkod Brandos

Brandos arbetar med grundtanken att man genom Internet kan erbjuda ett väsentligt större utbud än vad som är möjligt i traditionella, fysiska butiker. Man har helt enkelt ambitionen att ha med så många skomodeller och skomärken som möjligt och sedan låta kunden välja och vraka!

Brandos har ett av Europas bredaste utbud av skor på nätet med bland annat sandaler, boots, stövlar, kängor, gummistövlar, sneakers och pumps. Brandos erbjuder såväl damskor, herrskor som barnskor, så att hela familjen enkelt kan hitta sina skor på ett ställe.

Många kunder tvekar först inför att köpa skor på Internet och undrar om man inte måste prova skorna först? Därför erbjuder Brandos gratis frakt och gratis returer för samtliga sina produkter. Man kan alltså prova skorna hemma utan att det kostar ett öre, innan man bestämmer sig för att behålla skorna eller ej.

Brandos har även prisgaranti, vilket innebär att om du hittar dina skor till ett lägre pris i någon annan butik, så kommer Brandos att ersätta dig med 100% av mellanskillnaden av det pris du betalat och det pris som den andra butiken säljer för.

Brandos rabattkod finns nedan. Fungerar inte en rabattkod, pröva en annan! Aktuell rabattkod, kampanj eller rea:

Varje gång du beställer skor från Skechers får du en gratis gympapåse

Gäller tills vidare

Prisgaranti – pengar tillbaka om du hittar billigare skor

Gäller tills vidare

Brandos: din rabattkod eller kampanjkod skall fyllas i när du kommer till kassan. Klistra in rabattkoden där det står “Presentkortskod” och klicka “Aktivera”. Avdragen rabatt visas i kassan före du godkänner din beställning.